ارتودنسی در دوران بارداری
برای شروع درمان ارتودنسی ابتدا باید از دندان های بیمار عکس رادیولوژیکی گرفته شود. اما انجام رادیولوژی برای زنان باردار مشکل است. اشعه ایکس در رادیولوژی تولید می شود که به جنین آسیب می رساند. در نتیجه برای شروع درمان ارتودنسی اگر باردار هستید بهتر است آن را تا سال آینده به تعویق بیندازید اما اگر در میانه راه هستید یا مراحل اولیه درمان ارتودنسی را پشت سر گذاشته اید کافی است به خود اطلاع دهید. ارتودنتیست در مورد بارداری شما تا مراقبت های لازم را از شما انجام دهند.
مشکلات التهاب لثه و لثه
با توجه به اینکه زنان باردار در دوران بارداری ترشح هورمون های استروژن و پروژسترون را در بدن خود افزایش داده اند. ممکن است در حین جراحی ارتودنسی در دوران بارداری، به دلیل نوسانات هورمونی، لثه های آنها به پلاک و پلاک ارتودنسی واکنش نشان دهد و بیشتر ملتهب و خونریزی کند، البته وجود براکت های ارتودنسی به تنهایی دلیل التهاب لثه نیست. اما عواملی مانند بارداری و بهداشت نامناسب دندان در این دوران می توانند با هم در ایجاد التهاب حاد لثه موثر بوده و حتی منجر به پیشرفت بیماری های پریودنتال و ایجاد التهاب لثه و پریودنتیت شوند.
سایر درمان های دندانپزشکی ضروری را انجام دهید
در طول دوره ارتودنسی در دوران بارداری، ممکن است نیاز به کشیدن دندان باشد. این کار با نظر متخصص ارتودنسی انجام می شود و بنابراین با وجود براکت های ارتودنسی و وضعیت باردار بودن بیمار این کار مجاز نیست و یا در صورت پوسیدگی دندان در طول دوره درمان باید ترمیم و ترمیم شود. بازسازی شده است که در دوران بارداری بیمار دشوار است.
سفرهای مکرر و وضعیت قرارگیری بیمار
درمان ارتودنسی در دوران بارداری نیاز به مراجعه و معاینات ماهانه توسط متخصص ارتودنسی دارد و معمولا این شرایط برای مادران باردار در ماه های آخر بارداری و تا یک سال اول پس از زایمان سخت خواهد بود. سه ماهه سوم بارداری به دلیل فشار روی جنین کمی سخت خواهد بود.
بهداشت دهان و دندان
از آنجایی که زنان باردار در این دوران بیشتر از مواد قندی استفاده می کنند، دندان هایشان بیشتر در معرض پوسیدگی قرار می گیرد. در این مدت باید بهداشت دهان و دندان را بیش از پیش رعایت کنند تا از پوسیدگی دندان جلوگیری شود. همچنین باید توجه داشت که در دوران بارداری محیط دهان نسبت به قبل اسیدی تر می شود و در نتیجه دندان ها بیشتر در معرض پوسیدگی قرار می گیرند.
با وجود تمام مشکلاتی که در این قسمت به آن اشاره کردیم، اگر خانمی در حین درمان ارتودنسی (ارتودنسی در دوران بارداری) باردار شود، اصلا نباید نگران باشد.
دندانپزشکی اطفال در اصفهان
:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0